14. kolovoza 2019.

FANTAZIJA U MALAGI 2990,00 KN

ŠPANJOLSKA FANTAZIJA !!!

MALAGA + BISER GIBRALTAR (uključen u cijenu)

26.11-30.11

1. dan

Polazak GoOpti-em s glavnog kolodvora prema Beču. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja te dolazak u zračnu luku Beč Schwechat. Obavljanje formalnosti,security check-a te ispijanje kave i čekanje ukrcaja na let u smjeru Malage koji je predviđen u popodnvenim satima. Dolazak u Malagu (jednu od najsunčanijih europskih mjesta te rodni grad slavnoga Pabla Picassa ) i odlazak do smještaja. Slobodno vrijeme za vlastite potrebe, izlazak, noćenje.

2. dan

Vrijeme za doručak. Odlazak u razgled grada javnim prijevozom ( Malaška katedrala-jedna od glavnih gradskih znamenitosti, Alcazaba-najveća gradska atrakcija itd. ). Slobodno vrijeme za ručak i vlastite potrebe. Nastavak razgleda grada pješke i javnim prijevozom. Povratak u smještaj. Slobodno vrijeme za večeru i vlastite potrebe. Izlazak, noćenje.

3. dan

Vrijeme za doručak. Odlazak na nezaboravni izlet u jednu od najmanjih država Europe, Gibraltar. Gibraltar je prekomorski teritorij Ujedinjenog Kraljevstva. Teritorij je vrlo male površine, a nalazi se na južnom rtu Pirinejskog poluotoka, između Atlanskog oceana i Sredozemnog mora i leži na istoimenom tjesnacu (Gibraltarski tjesnac) koji odvaja Europu i Afriku. Vjerovatno znate da je Gibraltar dom nestašnih Berberskih makakija, ali da ste znali da je i jedino mjesto s populacijom divljih majmuna na cjelom kontinentu? Oko 300 krznih majmuna potomaka iz Sjeverne Afrike lutaju prirodnim rezervatom Gibraltara i povremeno uzimaju hranu iz ruksaka turista. Zasigurno ćete napraviti najbolje fotke i doživjeti nezaboravno iskustvo ! Odlazak iz Gibraltara te po povratku…….. Slobodno vrijeme za večeru i vlastite potrebe. Izlazak, noćenje.

4. dan

Doručak. Nastavak razgleda Malage. Poslijepodne mogućnost kupanja i uživanja na plaži ako će vrijeme to dozvoliti. Alternativa je, uživanje u domaćim specijalitetima i kulturi koje pruža ova andaluzijska destinacija. Izlazak, noćenje.

5. dan

Doručak. Prijepodnevno uživanje u gradu uz kupnju posljednjih suvenira. Vrijeme za ručak i sastanak grupe na predviđenom/ dogovorenom mjestu. Odlazak prema zračnoj luci. Odrada formalnosti i security-a prije leta. Ukrcaj je predviđen oko 18:45. Dolazak u zračnu luku Beč Schwechat u kasnim satima te polazak prema Zagrebu uz kraća zustavljanja.

6. dan

Dolazak u Zagreb, glavni kolodvor u jutarnjim satima.

 

Cijena aranžmana iznosi : 3490,00 kn

 

FIRST MINUTE : 2990,00 kn za prijave do 15.09

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 

 • Šestodnevno putovanje u Malagu
 • Jednodnevni izlet u Gibraltar
 • Četiri noćenja u vrhunskom smještaju
 • Povratni let do Malage i sve transfere do aerodroma i nazad,
 • Turističkog pratitelja
 • Sve razglede prema programu u Malagi,
 • Troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 

 • Ulaznice za pojedine objekte,
 • Vlastite troškove,
 • Troškove javnog prijevoza u Malagi,
 • Turistička taksa cca 1-2€ po noćenju

 

Prilikom prijave je potrebno uplatiti iznos od 750,00 kn kao potvrdu rezervacije!

Rezervacija za "FANTAZIJA U MALAGI 2990,00 KN"