15. lipnja 2019.

VALENCIA – AVIONOM – 20.11 – 24.11 – AKCIJA 2500,00 KN

PROGRAM PUTOVANJA :

 

1. DAN – 20.11 ( Srijeda)

 

Polazak iz Zagreba u ranim jutarnjim satima organiziranim prijevozom prema aerodromu, dolazak na aerodrom te rješavanje aerodromskih I carinskih formalnosti, čekanje na ukrcaj u avion, uživanje u letu prema našem odredištu – Valenciji, dolazak u Valenciju – grad sunca, naranča, dobre klime I zabave te odlazak u hostel u centru javnim prijevozom, smještaj, nakon kraćeg odmora odlazak u razgled grada : odlazak u stari dio grada – El Carmen, odlazak do katedrale u kojoj se prema nekim navodima čuva sveti gral, Mercat Central – jedna od najvećih europskih tržnica sa raznovrsnom ponudom svega I svačega, odlazak prema glavnom trgu –  Plaza del Ayuntamiento, slobodno vrijeme za vlastite programe, večeru I izlazak, preporučamo tradicionalnu španjolsku paellu I tapase, noćenje.

2. DAN – 21-11 (Četvrtak)

 

Doručak, odlazak na prekrasnu Playu del Malvarossu, 2-kilometarska plaža u potpunosti ispunjena pijeskom. Šetnja plažom a za one hrabrije I kupanje 😊, slobodno vrijeme za kavu I uživanje u lijepom vremenu, mogućnost organiziranog odlaska na stadion Mestalla – nogometni stadion kluba Valencia C.F, otvoren 1923. godine sa kapacitetom od 55000 mjesta, dom omiljenog kluba grada Valencije, slobodno vrijeme za ručak, kavu I vlastite programe po želji do kraja dana, noćenje.

3. DAN 22.11 (Petak)

 

Doručak, odlazak prema parku Turia – Šetnja se proteže kroz 9-kilometarski park, gdje je nekada prije bila rijeka, ali zbog stalnih izljevanja morali su preusmjeriti tok potonje kako bi grad mogao živjeti. Razgledavanje fontana, mostova i prirodnih ljepota, šetnjom dolazimo do Ciudada de las Artes y Las Ciencias, grada umjetnosti i znanosti i arhitektonskog čuda moderne povijesti, građevine koje se ovdje nalaze će Vas ostaviti bez daha, slobodno vrijeme za kavu I ručak, mogućnost odlaska u Oceanografic, po veličini u top 3 akvarija u Europi, sa svojim egzotičnim životinjskim vrstama I najdužim podnovnim tunelom u Europi, Oceanografic će Vas zasigurno oduševiti. Povratak u hostel te spremanje za noćni izlazak, pripremite se za ludilo španjolskih izlazaka, noćenje.

4. DAN 23.11 ( Subota)

 

Puštamo Vas da se nakon burne noći naspavate koliko želite te da uživate u ovom gradu po svom guštu, ovaj dan je u potpunosti Vaš, iskoristite ga kako god Vi želite a naš vodič Vam uvijek stoji na raspolaganju ukoliko ćete trebati bilo kakav savjet ili informaciju, noćenje.

 

5. DAN 24.11 (Nedjelja)

 

Doručak, odjava iz hostela, odlazak u grad, odlazak do Plaza de Toros de Valencia – razgled arene, slobodno vrijeme za slikanje, slobodno vrijeme za vlastite programe, sastanak grupe na unaprijed dogovorenom mjestu, odlazak prema aerodromu javnim prijevozom, dolazak na aerodrome I rješavanje aerodromskih I carinskih formalnosti, ukrcaj na let, dolazak na aerodrom I transfer do Zagreba.

 

Cijena aranžmana iznosi : 2990,00 kn

 

FIRST MINUTE : 2500,00 kn za prijave do 15.07

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 

 • Petodnevno putovanje u Valenciju,
 • Četiri noćenja s doručkom u hostelu sa višekrevetnim sobama u širem centru grada,
 • Povratni let do Valencije I sve transfere do aerodroma i nazad,
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Sve razglede prema programu u Valenciji,
 • Troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 

 • Ulaznice za pojedine objekte,
 • Vlastite troškove,
 • Ulaznicu u Oceanografic – 31 €,
 • Vođenu turu po stadionu Mestalla – 11 €,
 • Troškove javnog prijevoza u Valenciji,
 • Turistička taksa cca 1-2€ po noćenju

 

Prilikom prijave je potrebno uplatiti iznos od 750,00 kn kao potvrdu rezervacije!

Rezervacija za "VALENCIA – AVIONOM – 20.11 – 24.11 – AKCIJA 2500,00 KN"