INFO@FANTASY-TRAVEL.HR

O nama

Fantasy Travel > O nama

O NAMA

Fantasy Travel > O nama

ZAŠTO IZABRATI NAS

FANTASY TRAVEL je projekt dvojice mladih zaljubljenika u putovanja sa dugogodišnjim iskustvom u putničkom načinu života.

Naša vizija je približiti Vam svijet putovanja kako bi i Vi iskusili sve prednosti upoznavanja novih kultura, ljudi, običaja, zemalja I gradova te stekli iskustva i lijepe uspomene. Bez obzira na udaljenost naših destinacija, svaka od njih Vam nudi bogatu ponudu raznolikih kulturnih obilježja, gastronomskih delikatesa, noćnih klubova I zabavnih sadržaja.

Otvoreni smo za sve – mlado I staro, studente I radnike, avanturiste I pacifiste. Vodimo se fleksibilnošću u poslovanju te smo sigurni da će naša putovanja moći ponuditi po nešto za svakoga, bio to noćni izlazak ili razgledavanje kulturne baštine, ispijanje najboljih vina ili isprobavanje najboljih delicija, avaturistički odlazak na planine ili mirna šetnja kroz parkove svjetskih gradova. Na svakom putovanju ćemo se pobrinuti da svaki putnik provede vrijeme što kvalitetnije I sadržajnije.

Isto tako, vodimo se pravilom da naš smještaj kao I prijevoz budu uvijek na visokoj razini a opet dostupni za svačiji džep, bio smještaj hostel ili hotel sa 5* za nas nema razlike, bitno je da upoznajemo nove ljude, stječemo nova iskustva, učimo nove jezike, razgledavamo najljepše gradove I stvaramo uspomene koje će trajati za cijeli život.

Predrasuda nemamo, nemojte ih imati ni Vi. S nama možete vidjeti i doživjeti nešto što ni s kim drugim ne možete, vjerujemo da ćete u našim ponudama pronaći nešto za sebe, svojeg partnera, svoju ekipu. Željeli bi putovati ali se društvo nije uspjelo dogovoriti? Prijatelj Vam je rekao da ne može ići na putovanje u zadnji tren a Vama je to putovanje životni san? Nismo zatvoreni niti za solo putnike – uz FANTASY nikad niste sami ?

Ne zaboravite – Investicija u putovanje je investicija u sebe ?
Vidimo se na putovanju!

 

Vaša FANTASY obitelj.

null

NAŠA MISIJA

Naša misija je približiti Vam svijet putovanja kako bi i Vi iskusili sve prednosti upoznavanja novih kultura, ljudi, običaja, zemalja I gradova te stekli iskustva i lijepe uspomene. Bez obzira na udaljenost naših destinacija, svaka od njih Vam nudi bogatu ponudu raznolikih kulturnih obilježja, gastronomskih delikatesa, noćnih klubova I zabavnih sadržaja. Na svakom putovanju ćemo se pobrinuti da svaki putnik provede vrijeme što kvalitetnije I sadržajnije.
null

PRINCIP RADA

Vodimo se pravilom da naš smještaj kao i prijevoz budu uvijek na visokoj razini a opet dostupni za svačiji džep, bio smještaj hostel ili hotel sa 5* za nas nema razlike, bitno je da upoznajemo nove ljude, stječemo nova iskustva, učimo nove jezike, razgledavamo najljepše gradove I stvaramo uspomene koje će trajati za cijeli život.
null

NAŠA VIZIJA

Otvoreni smo za sve – mlado I staro, studente I radnike, avanturiste I pacifiste. Vodimo se fleksibilnošću u poslovanju te smo sigurni da će naša putovanja moći ponuditi po nešto za svakoga, bio to noćni izlazak ili razgledavanje kulturne baštine, ispijanje najboljih vina ili isprobavanje najboljih delicija, avanturistički odlazak na planine ili mirna šetnja kroz parkove svjetskih gradova. Naša vizija je da naši putnici obiđu cijeli svijet uz pristupačnu cijenu i naravno dobru zabavu J
null

NAŠA POVIJEST

FANTASY TRAVEL je projekt dvojice mladih zaljubljenika u putovanja sa dugogodišnjim iskustvom u putničkom načinu života. Krenuli smo s radom od Travnja 2019 godine, predrasuda nemamo, nemojte ih imati ni Vi. S nama možete vidjeti i doživjeti nešto što ni s kim drugim ne možete, vjerujemo da ćete u našim ponudama pronaći nešto za sebe, svojeg partnera i svoju ekipu.