INFO@FANTASY-TRAVEL.HR

Edukacije

Fantasy Travel > Edukacije

EDUKACIJE

Fantasy Travel > Edukacije

EDUKACIJE KOJE NUDIMO

FANTASY EDUCATION ORGANIZIRA WEBINAR:

POSTANI VODITELJ PUTOVANJA

26.02.2021. – 28.02.2021.

 

Volite putovati, zabavljati se, upoznavati nove kulture, jezike i običaje?

Onda je posao voditelja putovanja idealan za Vas!

Na webinaru će kroz predavanja naših stručnjaka biti obrađene sljedeće teme :

 • Uvod u posao voditelja putovanja
 • Operativno tehnički poslovi voditelja putovanja
 • Priprema putovanja
 • Kultura govora i pisanja na putovanjima

 

Predavači su vrhunski licencirani turistički vodiči, putopisci, istraživači i avanturisti koji će Vas s praktičnim primjerima uvesti u svijet voditelja putovanja.

Predavači su :

 • Aldo Franičević – autor knjige “Bosonog po svitu”, dugogodišnji licencirani turistički vodič za većinu lokaliteta u Republici Hrvatskoj, avanturist, svjetski putnik te ekspert za “Skandinavsko – Baltičku” turu.
 • Filip Radočaj – dugogodišnji voditelj putovanja, svjetski putnik, stalni voditelj putovanja za Japan, veliko iskustvo turističkog vođenja zemalja  Azije, dugogodišnji voditelj maturalaca po Europi.
 • Patricija Lacković – ekspertica za turističko vođenje velikih kružnih tura, izdvajamo: Francusku, Španjolsku, Portugal. Velika putoholičarka, avanturistica te istraživač dalekih zemalja. Dugogodišnji voditelj putovanja za mnogobrojne hrvatske turističke agencije.

 

Cijena webinara iznosi 700,00 kn

 

Cijena uključuje :

 • Stručna predavanja putem ZOOM aplikacije kroz tri dana (12h)
 • Materijale u vidu Powerpoint prezentacija
 • Potvrdu o sudjelovanju na webinaru

 

Webinar je otvoren za sve uzraste i skupine!

Prijave na mail : info@fantasy-travel.hr

 

Prema trenutnom Zakonu o pružanju usluga u turizmu Voditelj putovanja mora ispunjavati sljedeće uvjete:

 • Biti državljanin Republike Hrvatske ili državljanin druge države ugovornice Ugovora o Europskom gospodarskom prostoru i Švicarske Konfederacije koji ispunjava uvjete za voditelja putovanja propisane Zakonom.
 • Imati najmanje završenu srednju školu.
 • Prilikom pružanja usluga na vidljivom mjestu nositi oznaku s naznakom »voditelj putovanja« i svojim imenom i prezimenom.
null

NAŠA MISIJA

Naša misija je približiti Vam svijet putovanja kako bi i Vi iskusili sve prednosti upoznavanja novih kultura, ljudi, običaja, zemalja I gradova te stekli iskustva i lijepe uspomene. Bez obzira na udaljenost naših destinacija, svaka od njih Vam nudi bogatu ponudu raznolikih kulturnih obilježja, gastronomskih delikatesa, noćnih klubova I zabavnih sadržaja. Na svakom putovanju ćemo se pobrinuti da svaki putnik provede vrijeme što kvalitetnije I sadržajnije.
null

PRINCIP RADA

Vodimo se pravilom da naš smještaj kao i prijevoz budu uvijek na visokoj razini a opet dostupni za svačiji džep, bio smještaj hostel ili hotel sa 5* za nas nema razlike, bitno je da upoznajemo nove ljude, stječemo nova iskustva, učimo nove jezike, razgledavamo najljepše gradove I stvaramo uspomene koje će trajati za cijeli život.
null

NAŠA VIZIJA

Otvoreni smo za sve – mlado I staro, studente I radnike, avanturiste I pacifiste. Vodimo se fleksibilnošću u poslovanju te smo sigurni da će naša putovanja moći ponuditi po nešto za svakoga, bio to noćni izlazak ili razgledavanje kulturne baštine, ispijanje najboljih vina ili isprobavanje najboljih delicija, avanturistički odlazak na planine ili mirna šetnja kroz parkove svjetskih gradova. Naša vizija je da naši putnici obiđu cijeli svijet uz pristupačnu cijenu i naravno dobru zabavu J
null

NAŠA POVIJEST

FANTASY TRAVEL je projekt dvojice mladih zaljubljenika u putovanja sa dugogodišnjim iskustvom u putničkom načinu života. Krenuli smo s radom od Travnja 2019 godine, predrasuda nemamo, nemojte ih imati ni Vi. S nama možete vidjeti i doživjeti nešto što ni s kim drugim ne možete, vjerujemo da ćete u našim ponudama pronaći nešto za sebe, svojeg partnera i svoju ekipu.