INFO@FANTASY-TRAVEL.HR

Zagreb

Fantasy Travel > Zagreb

Zagreb Airport Parking

Fantasy Travel > Zagreb

We offer a private car park near Franjo Tuđman Airport, only 1 kilometer away.

Our role is to provide you with safe and cheap accommodation for your vehicle while you are on the road.

We also offer free transfer to the airport, and return to the car. The parking lot is fenced, paved and covered with video surveillance, so you can travel carefree, without unnecessary care for your vehicle. You come to the parking lot, where a parking space for your vehicle is waiting for you. You leave the car with us, we put you and your luggage in our vehicle and take you to the airport. On the way back you contact us and we arrive at the airport and take you back to the vehicle.

Contact form:


captcha

null

NAŠA MISIJA

Naša misija je približiti Vam svijet putovanja kako bi i Vi iskusili sve prednosti upoznavanja novih kultura, ljudi, običaja, zemalja I gradova te stekli iskustva i lijepe uspomene. Bez obzira na udaljenost naših destinacija, svaka od njih Vam nudi bogatu ponudu raznolikih kulturnih obilježja, gastronomskih delikatesa, noćnih klubova I zabavnih sadržaja. Na svakom putovanju ćemo se pobrinuti da svaki putnik provede vrijeme što kvalitetnije I sadržajnije.
null

PRINCIP RADA

Vodimo se pravilom da naš smještaj kao i prijevoz budu uvijek na visokoj razini a opet dostupni za svačiji džep, bio smještaj hostel ili hotel sa 5* za nas nema razlike, bitno je da upoznajemo nove ljude, stječemo nova iskustva, učimo nove jezike, razgledavamo najljepše gradove I stvaramo uspomene koje će trajati za cijeli život.
null

NAŠA VIZIJA

Otvoreni smo za sve – mlado I staro, studente I radnike, avanturiste I pacifiste. Vodimo se fleksibilnošću u poslovanju te smo sigurni da će naša putovanja moći ponuditi po nešto za svakoga, bio to noćni izlazak ili razgledavanje kulturne baštine, ispijanje najboljih vina ili isprobavanje najboljih delicija, avanturistički odlazak na planine ili mirna šetnja kroz parkove svjetskih gradova. Naša vizija je da naši putnici obiđu cijeli svijet uz pristupačnu cijenu i naravno dobru zabavu J
null

NAŠA POVIJEST

FANTASY TRAVEL je projekt dvojice mladih zaljubljenika u putovanja sa dugogodišnjim iskustvom u putničkom načinu života. Krenuli smo s radom od Travnja 2019 godine, predrasuda nemamo, nemojte ih imati ni Vi. S nama možete vidjeti i doživjeti nešto što ni s kim drugim ne možete, vjerujemo da ćete u našim ponudama pronaći nešto za sebe, svojeg partnera i svoju ekipu.